Regler og vilkår

  1. Konkurrenceperiode 29/08-18/09-2022

  2. Regler for deltagelse: Alle personer, der er fyldt 16 år og er fastboende i Danmark kan deltage i konkurrencen, bortset fra ansatte i de firmaer, der har medvirket til denne konkurrences tilblivelse.

  3. Præmien består af et gavekort på kr. 5.000 til Manon Les Suites (Guldsmeden). Præmien kan ikke ombyttes til kontanter, og eventuelt ubrugt beløb kan ikke udbetales. Personer under 18 år kan ikke bo på hotellet uden at være i selskab med en voksen. Eventuelle skatter og afgifter skal betales af vinderne.

  4. For at deltage i konkurrencen skal du udfylde formularen på Facebook med dine kontaktoplysninger (navn og e-mailadresse samt, svare på spørgsmålet). Der er ikke krav om køb for at kunne deltage i konkurrencen.

  5. De personoplysninger, du giver om dig selv i forbindelse med indsendelse af bidrag, behandles for at kunne administrere konkurrencen, og hvis du vælger at godkende, vil du kunne modtage tilbud samt opdateringer fra Unilever Danmark A/S. Ellers gælder vores Meddelelse om beskyttelse af personoplysninger for håndtering af personoplysninger.

  6. Vinderen får besked via e-mail

  7. Hvis Unilever, efter rimelig indsats, ikke har fået fat i vinderen ved hjælp af kontaktoplysningerne fra deltageren inden for 10 dage efter konkurrencens afslutning, eller hvis vinderen ikke opfylder kravene for at deltage i konkurrencen, udvælges en ny vinder.