Chercheur Notant des Données dans son Cahier
défenses naturelles

ZENDIUMS
HISTORIE

ZENDIUMS
HISTORIE

ZENDIUM – PÅ FORKANT MED MUNDPLEJE

Da Zendium kom på markedet i 1979, repræsenterede virksomheden en helt ny tilgang: at booste mundens naturlige beskyttelse. I dag befinder Zendium sig stadig i biovidenskabens forreste linje, idet vi fortsætter med at opdage mere om tandpastaens positive effekt i munden.

line5-1
bioscience scandinave

EN BANEBRYDENDE OPDAGELSE

Det var mikrobiologen Henk Hoogendoorn, der fik idéen til Zendium, da han forskede i spyts bemærkelsesværdige naturlige beskyttelse mod infektioner og sygdomme. Han påviste, at reaktioner med enzymer førte til dannelsen af naturlige bakteriedræbende stoffer, som beskytter mod sygdomsfremkaldende bakterier i plak.2

line5-2
Tubes à Essai avec Enzymes et Protéines

AT FINDE DEN OPTIMALE BALANCE

Dr. Hoogendoorns teorier gik ud på, at en tandpasta med den rette kombination af enzymer og proteiner kan styrke mundens naturlige beskyttelse mod bakterier.3,4 Hans formel blev forfinet og testet, indtil han fandt den optimale balance: en banebrydende tandpasta ved navn Zendium. I dag har videnskabelige fremskridt ved hjælp af next-gen-sekventering fortalt os endnu mere om den positive effekt, som Zendium har på mundens bakterier.5

line5-3
Carte de la Scandinavie

ZENDIUM – DET MEST PÅLIDELIGE BRAND*

Zendium har en lang historie i Skandinavien med samlet 35 års offentliggjort forskning og er blevet det mest pålidelige mundpleje-brand i regionen.6* Vi ved nu, at et mikrobiom i balance er nøglen til sundhed.7 Vores mål er at få en endnu dybere forståelse af det orale mikrobiom og levere produkter, som beskytter munden naturligt.

*Baseret på en rundspørge blandt 608 tandlæger i Sverige, Danmark og Norge i 2015

 

REFERENCER

  1. van ‘t Hof W, et al. Monogr Oral Sci 2014; 24:40–51;
  2. Hoogendoorn H, et al. Caries Res 1977;11:77–84;
  3. Rotgans J, et al. Caries Res 1977:11:123–124;
  4. Rotgans J & Hoogendoorn H. Caries Res 1979;13:144–149;
  5. Adams SE, et al. Sci Rep 2017; 7:43344;
  6. Unilever, data on file;
  7. Kilian M, et al. Br Dent J. 2016; 221(10):657–666.
Back to top