La Gamme Complète des Dentifrices et Bains de Bouche Zendium
défenses naturelles

ANBEFAL
DEN ZENDIUM,
DER ER BEDST
TIL DIN PATIENT

ANBEFAL
DEN ZENDIUM,
DER ER BEDST
TIL DIN PATIENT

ZENDIUM RESPEKTERER MUNDEN

Zendiums produktserie indeholder forskellige varianter, som opfylder forskellige mundplejebehov, idet vi her tilbyder et komplet mundplejesystem, som hjælper dine patienter med at beskytte munden naturligt. Zendiums tandpasta og mundskyl indeholder naturlige enzymer og proteiner, som er med til at beskytte munden naturligt, mens Zendiums tandbørster er udviklet i samarbejde med det odontologiske team for at sikre, at mundens komplicerede anatomi respekteres.

Zendiums tandpasta indeholder naturlige enzymer og proteiner, som afspejler nogle af dem, som findes i spyt. Det er klinisk bevist, at Zendium booster sundhedsrelaterede bakterier og fremmer et balanceret oralt mikrobiom.1* Alle Zendiums varianter indeholder fluor for at beskytte mod karies og indeholder ikke SLS, således at mundens følsomme bløde væv beskyttes.

 

*Refererer til det orale plakmikrobiom og det relative forhold mellem bakteriearter i retning af de, der har sammenhæng med sundhed i stedet for sygdom efter 14 ugers tandbørstning to gange dagligt med Zendium sammenlignet med baseline eller ved brug af standardtandpasta.

1. Adams SE, et al. Sci Rep 2017; 7:43344.

ZENDIUM CLASSIC
TANDPASTA

Classic-tandpasta

Zendium Classic Tandpasta indeholder naturlige enzymer og proteiner, som er med til at bekæmpe årsagerne til huller og tandkødsproblemer og beskytter munden naturligt.

Tandpastaen indeholder også fluor (1450 ppm), der styrker emaljen, og et mildt skummemiddel, som gør den velegnet til personer med følsom mundslimhinde. Indeholder ikke SLS.

SENSITIVE
TANDPASTA

Sensitive-tandpasta

Foruden Zendiums naturlige enzym- og proteinsystem, fluor (1450 ppm) og xylitol indeholder Zendium Sensitive 5 % kaliumnitrat, som gør denne tandpasta særligt velegnet til følsomme tænder. Indeholder ikke SLS.

BIOGUM™
TANDPASTA

Biogum-tandpasta

Zendium BIOGUM-tandpasta indeholder naturlige enzymer og proteiner, som afspejler nogle af dem, som findes i spyt, inklusive laktoferrin. Laktoferrin i spyt er med til at bekæmpe årsagerne til inflammation og blødning relateret til tandkødsproblemer ved at reducere ophobningen af visse jernafhængige bakterier, der forbindes med tandkødsbetændelse og paradentose.

SENSITIVE WHITENING
TANDPASTA

Foruden de naturlige enzymer, proteiner og fluor indeholder Zendium Sensitive Whitening dinatriumpyrofosfat til genskabelse af tændernes naturlige hvidhed. Desuden er Zendium Gentle Whitening blid mod emaljen.

FRISK MINT
TANDPASTA

Frisk Mint-tandpasta

Ud over Zendiums enzym- og proteinsystem og fluor (1450 ppm) indeholder Zendium Fresh xylitol, som giver en mild mintsmag og virker forfriskende på din mund. Indeholder ikke SLS.

JUNIOR TANDPASTA
FRA 5 ÅR

Junior-tandpasta

Zendium Junior-tandpasta er specielt udviklet til at beskytte og styrke nye blivende tænder. Den har en mild mintsmag og indeholder Zendiums enzym- og proteinsystem og fluor (1000 ppm). Indeholder ikke SLS.  

TANDPASTA TIL BØRN
0 - 6 ÅR

dentifrice kids

Zendium Kids est spécifiquement formulé pour les enfants âgés de 1 à 6 ans, afin de leur offrir une protection tout en douceur. Son goût est légèrement fruité et il contient des enzymes ainsi que du fluor (1000 ppm) afin de contribuer à protéger et à renforcer les dents de lait. Sans SLS.

Med vores lange historie og ekspertise inden for forståelsen af mundens fysiologi har vi samarbejdet med det odontologiske team om at udvikle tandbørster i overensstemmelse med Zendiums tilgang. Zendiums serie af tandbørster er udviklet til at rengøre hele munden blidt og grundigt. Med fine, afrundede børstehår og et mindre børstehoved, som kan nå ud i alle hjørner af munden, hjælper Zendium-tandbørster dine patienter med effektivt at fjerne plak og samtidig skåne mundens væv.

CLINIC
SOFT

Clinic Soft-tandbørste

Det særlige børstehoved med børstehår i flere længder sikrer effektiv rengøring mellem tænderne. Det lille børstehoved gør det nemt at nå ud i alle hjørner af munden. Udviklet i samarbejde med odontologiske team.

CLINIC
MEDIUM

Clinic Medium-tandbørste

Det særlige børstehoved med børstehår i flere længder sikrer effektiv rengøring mellem tænderne. Det lille børstehoved gør det nemt at nå ud i alle hjørner af munden. Udviklet i samarbejde med odontologiske team.

COMPLETE PROTECTION
SOFT

Complete Protection Soft-tandbørste

Kombinationen af tynde, bløde og afrundede børstehår sikrer en blid og effektiv rengøring. Lille børstehoved, som gør det nemt at nå ud i alle hjørner af munden. Udviklet i samarbejde med det odontologiske team.

SENSITIVE
EXTRA SOFT

Sensitive Extra Soft-tandbørste

Med ekstra tynde og bløde børstehår, som sikrer en blid og præcis rengøring. Med lille børstehoved, som gør det nemt at komme hele vejen rundt. Udviklet i samarbejde med det odontologiske team.

Zendiums mundskyl arbejder side om side med Zendiums tandpasta, idet det indeholder det samme naturlige enzym- og proteinsystem. Daglig brug af mundskyl som en fast del af mundplejerutinen kan være med til at beskytte munden naturligt. Zendiums mundskyl indeholder 225 ppm fluor og indeholder ikke alkohol.

CLASSIC PROTECTION
MUNDSKYL

Classic mundskyl

Zendium Complete Protection-mundskyl indeholder naturlige enzymer og proteiner, som er med til at bekæmpe årsagerne til huller og tandkødsproblemer og beskytter munden naturligt. Det indeholder fluor (225 ppm), men ingen alkohol, og ingredienserne er nøje udvalgt til at være blide mod munden.

BIOGUM™ MUNDSKYL

Biogum-mundskyl

Zendium BIOGUM-mundskyl er velegnet til patienter med tandkødsproblemer, idet det indeholder enzymer og proteiner, som afspejler nogle af dem, der findes i spyt, inklusive laktoferrin. Laktoferrin i spyt er med til at bekæmpe årsagerne til inflammation og blødning relateret til tandkødsproblemer.

Back to top