zendium enfants
défenses naturelles zendium

BESKYT   
DE MEST
FØLSOMME
MUNDE   

BESKYT
DE MEST
FØLSOMME
MUNDE

les jeunes bouches sensibles et délicates

ZENDIUM ER EN MILD TANDPASTA, SOM BESKYTTER UNGE MUNDE

protège les jeunes bouches
jeunes bouches zendium

Dit barns mund er hjemsted for mere end 100 milliarder gode og dårlige bakterier. Mens de dårlige bakterier kan føre til tandproblemer, beskytter de gode bakterier dem naturligt. Alligevel børster du dem alle sammen væk, dag ud og dag ind. Med Zendiums tandpasta kan du booste de gode bakterier og reducere de dårlige. Det er, fordi Zendium indeholder de samme naturlige enzymer og proteiner, som munden bruger til at bekæmpe huller og tandkødsproblemer.

formule douce
doux mais efficace zendium

Børn kan godt lide at børste tænder med tandpasta, der har en mild smag og er skånsom over for deres følsomme munde. Det gør tandbørstningsrutinen lettere og får den til at vare længere. Derfor bruger Zendium udelukkende mild smag og blide skummemidler, og den er velegnet til selv de mest følsomme børnemunde. Faktisk er dens milde formel velegnet til børn, som har en tendens til at få blister.

VÆLG DEN RIGTIGE ZENDIUM-TANDPASTA TIL DIT BARN

les jeunes bouches sensibles et délicates

ZENDIUM KIDS FRA 0 TIL 5 ÅR

Zendium Kids indeholder de samme naturlige enzymer og proteiner, som munden bruger til at bekæmpe huller og tandkødsproblemer. Ved hver tandbørstning booster den de gode bakterier, som beskytter munden naturligt, mens den undertrykker de dårlige bakterier og bekæmper tandproblemer. Zendium Kids har et lavere indhold af fluor (den inderholder 1000 ppm, 500ppm lavere) end tandpasta til voksne og indeholder ligesom resten af Zendiums produkter ikke SLS (sodium lauryl sulphate, på dansk natriumlaurylsulfat), som er skånsom mod dit barns følsomme mund. Zendiums milde frugtsmag er specielt udviklet til børnemunde.

SE PRODUKT
zendium protège les jeunes bouches

ZENDIUM JUNIOR – fra 5+ år

Zendium Junior indeholder de samme naturlige enzymer og proteiner, som munden bruger til at bekæmpe huller og tandkødsproblemer. Ved hver tandbørstning booster den de gode bakterier, som beskytter munden naturligt, mens den undertrykker de dårlige bakterier og bekæmper tandproblemer. Indeholder 1450 ppm fluor, som er med til at hærde nye blivende tænder. Zendium indeholder ikke SLS (sodium lauryl sulphate, på dansk natriumlaurylsulfat), så den er skånsom mod dit barns følsomme mund og er specielt udviklet til sarte børnemunde.

SE PRODUKT

LES MEILLEURS CONSEILS POUR AIDER VOTRE ENFANT AU BROSSAGE DES DENTS

 
  1. Commencez à brosser dès que la première dent est visible.
  2. Brossez pendant 2 minutes, 2 fois par jour (une fois le matin et une autre fois avant le coucher) pour protéger les dents et faire du brossage une routine pour votre enfant.
  3. Rendez le brossage facile. Brossez vous les dents avec votre enfant et expliquez lui chaque étape du brossage. Répétez la routine à chaque fois.
  4. Faites asseoir votre enfant sur vos genoux, tenez sa joue d'une main et brossez lui les dents de l'autre. Pour les bébés, tenez leur tête.
  5. Brossez avec des petits mouvements circulaires le long des gencives.
  6. Utilisez une quantité de dentifrice de la taille de l'ongle de l’auriculaire de votre enfant.
  7. Aidez votre enfant à se brosser les dents jusqu'à l'âge de 9 ou 10 ans.
conseils pour aider votre enfant au brossage des dents
Back to top