notre histoire
défenses naturelles

DIN MUND
ER VORES
HISTORIE

DIN MUND
ER VORES
HISTORIE

line1

INSPIRERET AF DIN MUNDS
EGEN STYRKE

Vores mund er hjemsted for mere end 100 milliarder bakterier, og mange af dem spiller en vigtig rolle, når det handler om at holde mund og tænder sunde. Zendium, med naturlige enzymer og proteiner, booster de gode bakterier, mens den reducerer de dårlige bakterier, samtidig med at den bekæmper årsagerne til tandproblemer.

line2
Dr Henk Hoogendoorn

INNOVATIV BIOVIDENSKAB

Vores historie begyndte i Skandinavien i 1969, da mikrobiologen dr. Henk Hoogendoorn gav sig i kast med en mission, som gik ud på at udvikle en tandpasta, der skulle beskytte munden på samme måde, som naturen selv havde tænkt sig det. Dr. Hoogendoorn studerede, hvordan vores mund naturligt bekæmper bakterier for at beskytte tænderne og tandkødet. Han udviklede en tandpasta, som bruger de samme naturlige enzymer og proteiner, som munden bruger til at bekæmpe huller og tandkødsproblemer. Således blev Zendium født! Alt sammen uden at bruge antibakterielle midler.

line4
bioscience scandinave

GENNEMPRØVET SUCCES I SKANDINAVIEN

"I øjeblikket er Skandinavien en af de mest beundrede dele af verden, hvad mundpleje angår.
Mange skandinaviske tandlæger og læger anbefaler deres patienter at bruge Zendium. Faktisk er Zendium det mest pålidelige brand ifølge tandlæger i Skandinavien.
Siden lanceringen i Danmark har Zendium opbygget 35 års publiceret forskning og erfaring og er blevet et af de førende brands i Danmark."

line3
Back to top