Tietoa Zendium-merkistä

HVEM VI ER

Zendiumin perustajan, mikrobiologisti Tri Henk Hoogendoornin tarina

BANEBRYDENDE VIDENSKAB INSPIRERET AF NATUREN

Dengang (og nu) fokuserede tandpastaer på at bekæmpe bakterier. Dr. Henk opdagede, at munden beskytter sig selv naturligt med et system af enzymer og proteiner, som afbalancerer bakterierne. Han skabte Zendium for at støtte det system - ikke bekæmpe det. 

zendium purpose yoga beach

VORES FORMÅL

Vi ønsker at ændre måden, verden tænker om mundsundhed på. For at fremme forbindelsen mellem din munds naturlige forsvar og resten af kroppen. Og beskytte din mund uanset alder.

 

 

Zendium jäljittelee sylkeä lisäämällä samoja entsyymejä ja proteiineja

SÅDAN VIRKER ZENDIUM

Zendium hjælper med at balancere de gode og de dårlige bakterier i munden for at styrke din munds naturlige forsvar. Resultatet? Det er klinisk bevist, at Zendium forbedrer tandkødssundheden og samtidig er mildere end en standard tandpasta med SLS-skummemiddel.*

*Mildere på blødt væv, 30 minutter efter brug. Klinisk bevist, UK 2016, n=30

 

 

ympäristöystävällinen zendium-hammastahna

HVAD ER DER I VORES TANDPASTAER?

Vores formel beskytter din mund naturligt ved at booste dit munds naturlige forsvar*.  Vi anvender nogle af de samme enzymer og proteiner, som findes naturligt i spyt for at hjælpe de gode bakterier med at trives, mens vores formel fri for SLS skummemiddel og milde smage respekterer din munds sarte væv.

*Refererer til de tandkødssygdomme og tandkødsproblemer forbundet med bakteriearter i tandplak, som forandrede sig signifikant i en 14 ugers klinisk undersøgelse med 102 deltagere.

 

 

ympäristöystävällinen zendium-hammastahna

MILD FOR DIN MUND & PLANETEN

Vi anvender >60% plantebaseret plastik i vores genanvendelige tandpastatuber. Vores tandbørster og mundskyl er producerede af >90% genanvendt plastik og vores æsker er af genanvendt pap. Vores tandpastaer har en lavtskummende formel, hvilket betyder mindre skylning og mindre vand.