Zendium image

SUNDERE MUNDE. SUNDERE KROPPE.

Zendium for all conditions pregnant mom with young daughter

DET ER MERE END BARE RENE TÆNDER

Vi er muligvis gode til at holde vores tænder rene, men ikke mange af os tænker over hele mundens sundhed. I virkeligheden har vores munde behov for beskyttelse og støtte på alle tidspunkter i livet.

Zendium for all life stages Young mom with baby

DIN MUND GÅR MEGET IGENNEM

Igennem livet udvikler og forandrer vores mikrobiom/naturlige forsvar sig. Mad, drikke og livsstil har en pris. Sygdom kan føre til blister eller sår, graviditet svækker tandkødet og aldring kan give os en tør mund. Dit mikrobiom hjælper med at beskytte din mund, uanset hvad den går i gennem.

zendium purpose microbiome

Din mund er helt bogstaveligt indgangen til din krop. Et sundt mikrobiom kan booste dit immunsystem, hjælpe fordøjelsen og beskytte mod sygdomme. Og en usund mund kan føre til tandkødssygdom eller tandkødsbetændelse, hvilket forøger din risiko for systemiske sundhedsproblemer. 

Zendium toothpaste

VORES FORMÅL ER VORES PRODUKT

 

Fordi vi ved, hvor sarte munde er, er Zendium udviklet til ikke alene at booste dit eget naturlige forsvar, men også være blid nok til at anvende, når din mund er mest sårbar.  Det er derfor, Zendium er fri for SLS skummemiddel og anvender milde ingredienser og naturlige enzymer og proteiner.

LÆS VIDERE