Zendium image

Find ud af, hvad vi er lavet af

VORES INGREDIENSER

Din mund har allerede et utroligt forsvarssystem. Vi giver det bare et boost. Vores ingredienser er omhyggeligt udvalgt til at styrke mundens naturlige modstandskraft ved at samarbejde og respektere dets eget naturlige forsvar.

zendium prebiotic benefit boosts good bacteria

PRÆBIOTISK FORDEL

Forbedrer din munds mikrobiom

zendium natural enzymes

100 % NATURLIGE ENZYMER

Booster naturlig mundsundhed

zendium SLS free toothpaste

Uden SLS skummemiddel

Kun mildt skummemiddel

VORES INGREDIENSER

Læs mere om de ingredienser, vi omhyggeligt udvælger til at bruge til vores produkter for at beskytte munden naturligt.

 • Ingrediens

  Hvad det gør

  Amyloglucosidase

  Et naturligt enzym som booster de gode bakterier i din mund. En del af enzymsystemet. 

  Glukoseoxidase

  Et naturligt enzym som booster de gode bakterier i din mund. En del af enzymsystemet.

  Kolostrum*

  Et protein udviklet på den allerførste mælk* efter en ko har kælvet. Indeholder unikke bestanddele der også findes naturligt i humant spyt og støtter mundens naturlige immunsystem.

  Lactoferrin*

  Et protein, som findes i komælk* og naturligt i humant spyt. Virker antibakterielt og forhindrer skadelige bakterier i at trives i din mund ved at fjerne deres forråd af jern. En del af enzym- og proteinsystemet.

  Lactoperoxidase*

  Et enzym som findes naturligt i dit spyt, og som vi får fra komælk*. Det virker antibakterielt og samarbejder med  potassium thiocyanate om at booste de gode bakterier i din mund. En del af enzym- og proteinsystemet.

  Lysozym*

  Et protein som findes i æggehvider* fra høns og naturligt i humant spyt. Virker antibakterielt og svækker skadelige bakterier ved at nedbryde deres forsvar. En del af enzym- og proteinsystemet.

  Natriumfluorid

  Hjælper med at styrke emaljen, som beskytter dine tænder mod huller. Vi anvender 1.450ppm natriumfluorid i vores tandpastaer til voksne og 1000ppm i formlen til børn - den mængde, som anbefales af tandlæger. 

  Potassium Thiocyanate

  Medvirker i lactoperoxidasesystemet om at booste de gode bakterier i din mund.

  Zinkgluconat 

  Fremstilles af naturlige ingredienser og hjælper proteiner og enzymer i din mund med at booste dit orale mikrobiom. 

  *ADVARSEL: INDEHOLDER  ÆG- OG MÆLKEPROTEIN

  Hvorfor indeholder Zendium MÆLK- og ÆG-proteiner?
  Zendiums aktive ingredienser bestående af enzymer og proteiner er klinisk bevist at styrke mundens gode bakterier. Vi bruger naturlige kilder til disse aktive ingredienser, og her er de mest egnede naturlige kilder æg eller mælk.

 • Ingrediens

  Hvad det gør

  Carrageenan

  Findes i alger. Denne ingrediens hjælper med at give din tandpasta sin struktur - så den forbliver samlet i tuben, men så du stadig kan klemme den ud.

  Citronsyre

  Naturligt fremstillet af stivelse eller sukker. Denne ingrediens virker sammen med dinatriumphosphate med at balancere tandpastaens PH-værdi, og dermed skabe det perfekte miljø, så de aktive ingredienser kan gøre deres arbejde. 

  Disodium Fosfat

  Samarbejder med citronsyre om at balancere tandpastaens pH-værdi, og dermed skabe det perfekte miljø, så de aktive ingredienser kan gøre deres arbejde. 

  Glycerin

  Glycerin trækkes fra planteolier og binder vandet i tandpastaen, og hjælper med at binde ingredienserne sammen.

  Hydreret silica

  Et naturligt slibemiddel som uddrages fra sand, og som fjerner rester, plak og pletter. Den type silica vi anvender, er med til at gøre Zendium blid mod tandemaljen.

  Natriumbenzoat

  Et konserveringsmiddel som gør din tandpasta sikker ved at stoppe væksten af mikroorganismer.

  Sorbitol

  Denne ingrediens kommer fra kerner som majs og hvede. Den binder vand i tandpastaen og hjælper med at binde ingredienserne sammen.

  Steareth-30

  Et skummemiddel. Det er blidere for tandkødet og de indre kinder end natriumlaurylsulfat (SLS) - det skummemiddel, som ofte findes i andre tandpastaer.

  Vand (aqua)

  Danner en naturlig base for Zendiums omhyggeligt udvalgte ingredienser.

  Xanthangummi

  En naturlig ingrediens som hjælper med at give din tandpasta sin struktur - så den forbliver samlet i tuben, men så du stadig kan klemme den ud.

 • Ingrediens

  Hvad det gør

  Aroma

  En mildere smag end de fleste tandpastaer bruger, hvilket gør den velegnet til selv de sarteste munde.

  Sodium sakkarin

  Et sødemiddel som forstærker smagen i vores tandpastaer.

Når din mund har brug for ekstra pleje

Der er nogle tidspunkter i livet, hvor vores munde er mere sårbare end normalt. Zendium er der til at hjælpe dig i gennem dem alle. 

 • Børn har tre gange så mange smagsløg som voksne, så de er særligt følsomme overfor stærke smage og stærkere skummemidler som SLS. Zendium er SLS-fri og har milde smage, så børn er tilbøjelige til at børste i længere tid.

 • Mange kvinder oplever, at deres smagssans forandrer sig under graviditeten, og nogle oplever en smag af metal. Hormonforandringer kan også gøre gravide kvinder mere sårbare overfor tandkødsproblemer eller blister. Det er klinisk bevist, at Zendium forbedrer tandkødets sundhed og har en mildere smag end de fleste tandpastaer, så den forvrænger ikke din smagssans.

 • Efterhånden som vi bliver ældre, trækker tandkødet sig tilbage og vi producerer mindre spyt - og så bliver vi mere tilbøjelige til at få tandkødsproblemer, forfaldne tænder eller tør mund. Vi bruger også ofte medicin, som yderligere kan reducere produktionen af spyt. Det er klinisk bevist, at Zendium forbedrer tandkødets sundhed, og den er fri for SLS - et skummemiddel, som kan udtørre din mund.

 • Sukkersyge øger din risiko for at udvikle tandkødssygdomme, så det er en god ide at anvende en tandpasta, som fokuserer på sundt tandkød. 100 % af personer, som børstede deres tænder med Zendium, havde sundere tandkød efter tre måneder.*

  *Refererer til resultaterne af en undersøgelse om tandkødssundhed (Kina 2019) med 109 personer efter 13 uger.

 • Cancerbehandling kan være voldsom og skade din munds bløde væv, og gøre dem ømme. Kemoterapi kan helt specifikt give dig en tør mund. Zendium anvender et blidt skummemiddel, som får din mund til at holde op med at føles tør, den har milde smage og er fire gange så blid som standardtandpastaer med SLS.

 • Noget medicin kan give dig sår, sprukne læber eller hævet tandkød. Og der er over 400 slags medicin, som reducerer dit spyt og giver dig en tør mund, og dermed sætter dig i risiko for tandkødssygdomme eller forfaldne tænder. Zendium er god ved ømme munde. Den har milde smage og er mildere end standardtandpastaer med SLS. Og det er klinisk bevist, at den giver dig sundere tandkød.

LÆS VIDERE

zendium science

Videnskaben bag Zendium

Se hvordan det virker

zendium purpose healthy mouth

Sundere munde. Sundere kroppe.

Se hvad der driver os