Ingen kunstige farvestoffer i Zendiums tandpastaer

Ingen kunstige farvestoffer i Zendiums tandpastaer

Mange er vant til, at den tandpasta, de bruger til hverdag, er kridhvid, måske med røde, blå eller grønne striber. At det røde og blå er farvestoffer er ikke så svært at forstå, men faktum er, at selv hvid tandpasta er farvet. I tandpastaen bruges der kunstige farvestoffer for at forstærke følelsen af renhed – hvilket farven ikke har noget som helst med at gøre. Men nu fjerner Zendium de kunstige farvestoffer fra alle vores tandpastaer.

Et kunstigt farvestof er en ingrediens fra en ikke-naturlig kilde, som anvendes til at ændre farven på et produkt. Et almindeligt farvestof er titandioxid, TiO2, som længe har været brugt som hvidt pigment i alt fra maling til slik – og også i tandpasta. Det anvendes til at blege tandpastaen, så den bliver hvid, men det påvirker ikke andet i tandpastaen end farven.

Zendium, nu med færre tilsætningsstoffer

Vi ved, at mange af vores kunder foretrækker en naturlig tandpasta uden tilsætningsstoffer. Som et led i vores stræben efter større bæredygtighed og ønsket om at producere en naturlig tandpasta uden unødige ingredienser tager vi nu skridtet og fjerner titandioxiden fra alle vores tandpastaer.

Samme tandpasta – bare med en lidt anden farve

Den nye Zendium kommer i butikkerne fra og med marts. Det er samme effektive tandpasta med samme effekt og gode egenskaber som tidligere, så du kan holde dine tænder sunde. Den store forskel er, at tandpastaen fra nu af bliver lidt mindre hvid, da de kunstige farvestoffer er fjernet. Vi håber og tror på, at du vil omfavne denne forandring.

SHARE THIS ARTICLE: