Zendium image

PATIENTBROCHURE OM TANDKØDSSUNDHED

 

Undervisningsbrochure om tandkødssundhed

Visse patienter er mere tilbøjelige til at have dårlig oral sundhed. For eksempel: Gravide kvinder, personer med dårlige kostvaner, personer med sukkersyge eller patienter under stress, er alle sårbare overfor tandkødsproblemer. Andre patienter lider ofte af blister, som gør deres munde følsomme overfor børstning.

Den nyeste forskning tyder på, at tidlige tegn på tandkødsproblemer kan være et tegn på en forstyrrelse af den naturlige balance i af de mikrobielle arter i munden, som tillader, at de sygdomsfremkaldende arter dominerer. I disse tidlige stadier af sygdom har tandlæger en unik mulighed for at gribe ind med anbefalinger og rådgivning om mundpleje, som adresserer balancen og hjælper med at genoprette sundheden. 

Del denne brochure med dine patienter og hjælp med at styrke læringsbudskaberne om oral sundhed. Den indeholder letlæselige råd om sunde tandbørstningsteknikker og håndtering af blister. Denne brochure beskriver, hvordan Zendium er en effektiv, men mild tilgang til mundpleje, som kan hjælpe med naturligt at balancere mikrobiomet, og samtidigt er mild mod mundens bløde væv

Download brochure PDF ( 764 KB)