Zendium image

Patienter, der søger efter en naturlig og samtidig effektiv tilgang til mundpleje

En naturlig tilgang uden at gå på kompromis med effektiviteten

Patienter er mere og mere interesserede i, hvad de putter i kroppen gennem maden, og hvad de putter i kroppen gennem de produkter, de anvender. Det er det samme for mundplejeprodukter: naturlige ingredienser er blevet mere almindelige, og mange patienter søger efter alternative tilgange. Nogle tandpastaer med naturlige ingredienser indeholder ikke fluor, og kan mangle klinisk bevist effektivitet. Derfor, når patienter søger naturlige ingredienser, må vi være sikre på, at der ikke gås på kompromis med sundheden.

Zendium er inspireret af mundens naturlige beskyttelsessystem.

Munden har en naturlig evne til at beskytte mod orale infektioner og sygdomme. Det skyldes hovedsagelig spyttets bemærkelsesværdige egenskaber og de beskyttende enzymer og proteiner, som hjælper med at vedligeholde et afbalanceret oralt mikrobiom og en sund mund.

Zendium er inspireret af, hvordan munden naturlig beskytter sig selv. Zendium er en fluortandpasta, som indeholder naturlige enzymer og proteiner, som afspejler nogle af dem, som findes i spyt*1. Gennem de aktive ingredienser booster Zendium naturlige antimikrobiotiske elementer i spyt, hvilket hjælper med at vedligeholde et afbalanceret oralt mikrobiom.

Zendium bakkes op af kliniske beviser

Zendium tilbyder en naturlig tilgang til mundpleje, men af afgørende vigtighed også med bevist effektivitet. Det er klinisk bevist, at Zendium naturligt forbedrer tandkødssundheden, ved at balancere mikrobiomet.*2  Med 0 % SLS er den desuden bevist at være mild mod munden.*3

Et paradigmeskifte i mundpleje

Zendium er velegnet til personer, der ønsker naturlige tilgange til oral sundhed, som undgår hårde kemikalier uden at gå på kompromis med effektiviteten. 

  1.  van ‘t Hof W, et al. Monogr Oral Sci 2014; 24:40–51.
  2.  Refererer til forekomsten af bakterier med associationer til hhv. tandkødssundhed og tandkødsproblemer på oralt plak, som blev signifikant ændret efter 14 ugers klinisk studie med 102 forsøgspersoner. Bakterer med ukendt tilknytning kan hverken associeres til tandkødssundhed eller tandkødsproblemer.
  3.  Arenholdt-Bindslev D, Bleeg HS & Richards A. ATLA 1992; 20:28–38.

 

*Refererer til det orale plakmikrobiom og den relative mangfoldighed af bakteriearter med kendt relation til sundhed eller sygdom efter 14 ugers tandbørstning to gange dagligt med Zendium sammenlignet med baseline.